Quiz

Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 December 2020 : Win Super coins for winners

Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 December

We at the Btown stories update the Flipkart Super Fan Quiz Answers quickly as soon as it published on Amazon, if you are searching for the answers then you are in right place. We hope our answers will help you to win the quiz with lots of exciting prizes, awards, and a thousand pay balances.

We update the quiz daily at 12:05 AM (refresh page). If you are one of the lucky people to win the quiz, Do let us know. we will feature your name with your photos on our website.

Flipkart Super Fan Quiz Details: 8 December 2020
  • Quiz Date: 8 December 2020
  • Time: 00:01 Am To 11:59 PM
  • Total Winner: Multiple Winners
How To Play Super Fan Quiz Flipkart Quiz – 8 December 2020
  • Download Flipkart app
  • Login to Flipkart
  • Click on the games section
  • Scroll down and locate Super Fan Quiz
  • Click on that and answer all correct question

Rewards :
1. ₹1000 gift vouchers
2. ₹50 gift vouchers
3. Super coins for winners
4. Vouchers and many more

Flipkart Super Fan Quiz Answers – 8 December 2020

This quiz is belongs to life and living of Kareena Kapoor, here are the some internal questions of her life.

1. What Was The Name My Grandfather Wanted To Give Me?
Answer: Sidhima

2. What Do You Think I Like More?
Answer: Sunset

3. What Was The Summer Course I Took In Harvard?
Answer: Micro Computers And Info Tech

4. What Is My Favorite Corner In My House?
Answer: The Balcony

5. How Many Pairs Of Jeans Do I Own?
Answer: 50-55 Pairs

6. What’s My Favorite Pass Time With Taimur?
Answer: Reading

7. My Second Favorite Holiday Destination Is New York
Answer: FALSE

8. My Favorite Dessert Is Dal Ka Halwa
Answer: FALSE

 

Flipkart Super Fan Quiz requirements and details

To participate in the Flipkart Quiz, you must fulfil the below requirements. These below-given requirements are provided at the Flipkart application. Have a look:

  • Participant must be at least 18 years of age
  • Must have a valid Flipkart account and must log in using the same account
  • The Flipkart Beat the Genius quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform
  • The contest will run every day
  • Winners are announced within 15 days from the date of participation and the same can be viewed under the Gems/Rewards section in the app

Jeetu Likhar

Jeetu Likhar is a digital marketer, content writer and SEO Junkie. He loves to toy around B Town ventures and has played a pivotal role in driving things smooth using his expertise in digital marketing. He is a Bollywood Enthusiast and loves to dwell around this industry thus making him an important part of this venture.
Back to top button