Quiz

Amazon Alexa Built in phone quiz answers 16th Dec 2020 : Win Rs. 10,000

Amazon Alexa Built in phone quiz Answers

Welcome to BTown Stories, If you are looking for Amazon Alexa Built in phone quiz answers they are at the right place. We hope our answers will help you win the quiz prizes/awards.

If you are one of the lucky people to win the quiz, Do let us know. It would betoken of appreciation to us.

Today’s Amazon Alexa Built in phone quiz Details:

  • Amazon quiz Date – 16th December 2020 from 12:00:00 a.m. to 31st December 2020
  • Winners List Will Declare On – 4th Jan 2021
  • Winner: 20
  • Prize: Rs. 10,000 Pay Balance

How To Enter Into Quiz:

  1. Download Amazon Mobile App
  2. Log in with your credentials
  3. Click on Menu Button
  4. Go to the search section
  5. Search Funzone
  6. On the top, you can see Amazon Daily Quiz
  7. Search for Amazon Alexa Build in phone quiz
How To Play
How To Play

Amazon Alexa Build in phone quiz answers: 19 Feb 2021

Q1: Alexa Built In Phones Gives You Hands-Free Access To Alexa. Question – Based On The Video, What Do You Think Is Alexa Hands-Free?
Answer 1: Use Alexa Through Voice Without Touching The Phone

Q2: What Can Alexa Help You With?
Answer 2: All The Above And More

Q3: In Which Language/S Can You Interact With Alexa?
Answer 3: English And Hindi

Q4: The Echo Dot Costs Around Rs. 4,499 And Allows You To Talk Hands-Free With Alexa. How Much Would It Cost For You To Use Alexa On Alexa Built In Smartphones?
Answer 4: Nothing, Its Absolutely Free.

Q5: Did You Know You Can Access Alexa Through Touch On Any Smartphone. Question – What Is Alexa’s Favorite Colour? Download The Alexa App On Your Phone And Just Ask Alexa To Get This Answer!
Answer 5: Ultraviolet

Q6: Which Of The Following Phones Have Alexa Built-In?
Answer 6: All Of The Above & More

Amazon Alexa Built-in phone quiz answers: 16 Dec 2020

Q1: Based on the video, Why should you give Alexa access to your contact list?
Ans: It is required to make Hands-free calls through Alexa

Q2: Based on the video, Why should you place the Alexa widget on the favorites tray?
Ans: Easy access- You can access Alexa through a touch of a button

Q3: What can Alexa Help you with?
Ans: All the Above and more

Q4: In which language/s can you interact with Alexa?
Ans: English and Hindi

Q5: The Echo Dot costs Rs. 3499 and allows you to talk hands-free with Alexa. How much would it cost for you to Activate Alexa on your OnePlus 8 series smartphone?
Ans: Nothing, Its absolutely free.

Q6: What is Alexa’s favorite colour? Download the Alexa App on your phone and just ask Alexa to get this answer!
Ans: Ultraviolet

Jeetu Likhar

Jeetu Likhar is a digital marketer, content writer and SEO Junkie. He loves to toy around B Town ventures and has played a pivotal role in driving things smooth using his expertise in digital marketing. He is a Bollywood Enthusiast and loves to dwell around this industry thus making him an important part of this venture.
Back to top button